onsdag 24 november 2010

Old School.

Hittade några gamla bilder på lite klassiker. Då man hade lite mer tid att lägga ner på mat. :)


Biff "Black & White". Mer 80-tal blir det inte i min värld. Grillad biff med bea och rödvinssky.


Födelsedagsmiddag med trerätters. Förätter var Moules Mariniers med lite majonnäs och gott bröd.


Varmrätt var pressat sidfläsk med blomkålskräm, gröna ärtor och rödvinssky. Det här var mitt första försök med långkokt sidfläsk och är taget ur Bon Llocs kokbok.


Efterrätt var dulce de lechepudding med kryddkokta körsbär och kanderade macademianötter. En middag att minnas.

3 kommentarer:

  1. Jag minns den där middagen! Galet gott.

    SvaraRadera
  2. Ja, och vi blev galet mätta! Det var ju tom ostar efter!! Det skulle typ ha räckt med förrätten.

    SvaraRadera
  3. Recept på kryddkokta körsbär?

    SvaraRadera