onsdag 6 oktober 2010

Kvällens Middag: Steak Sandwich á la Arabique

Jag tar alltid ut inkråmet på överdelen av baguetter när jag gör mackor. Det blir mycket godare och inte lika "brödigt". Även fast jag gillar bröd. Mycket.

Iaf, smetade ut tahiniyoghurt på botten och olivolja på toppen. Olivolja + bröd = gott.

Sen lite skivad tomat, marinerade kronärtskockor och kalamataoliver.


Lammrostbiff. Hel lammrostbiff utan kappa rubbad med en hel del kryddor åt det arabiska hållet typ kummin, spiskummin, vitlök, chili, cayennepeppar osv. Sedan stekt och ugnsbakad tills den var klar. Sen skivad och slutligen marinerad i vitlök, honung, persilja och olivolja.
Sen stekt igen :) och på mackan.

Sen stekte jag aubergine, zucchini och blekselleri.

På med det.

Lite sallad och så PANG! Så fetinggod. Typ som en kebab-royal.
Ro.
Yal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar