Först tillbehören. Hade lite härlig Riesling hemma som passar helt ok. Min hovleverantör/sommeliervän Johan sa att jag skulle sikta på lite ekfat, lite sött men ändå syrligt. Om jag minns rätt. :) Gobelsburg var vad jag hade hemma och det funkade utmärkt.
Pain au levain från Fabric. Tycker att deras levainlimpa är supergod. Och de finns på väg hem dessutom, så det är ett plus.
Lite portvinsmarinerade fikon och bigarråer.
Lite pate/terrin gjord på kanin mm. Recept och tillvägagångssätt kommer postas snart. Samt tunn tunn lardo.
Ostar från Androuet. De är så snälla och duktiga där. Kommer tyvärr inte ihåg vad ostarna heter, men vet att den stora vita kallades för "madrassen" :) Mer rinnig och krämig ost får man leta efter. Alla tre getostar som hade riktigt fina smaker och kunde matcha med..
Le kött. Tre sorter salami: Tryffel, vildsvin och "veneto". Lite ekologisk parmaskinka och pancettarulle.
Man kan lätt påstå att vi hade det bra. Och blev mätta. För det blev vi. Ibland så måste man bara :)
fint!
SvaraRaderasugen blir man allt....
SvaraRadera