Lite bilder från förr. Har varit lite dåligt uppdaterat ett tag och så kommer det att förbli. För nu lockar thai-mat ;)
Fina stora bitar högrev som marinerats över natten till Stifado.
Underbar bläckfisk till kokning. Lätt en av de godaste grejerna jag vet. Enkelt kokad, grillad och serverad med olivolja, citron och salt.
Vegetarisk Masala in the making.
Födelsedagsfrukost på Food. Godbitarna från hofleverantören Brunkebergs Bageri.
Panos vaniljmarinerade coctailtomater.
Till den underbara torskryggen. Mmmgood!
Överblivna Pain au Chocolat från en catering fick mysa med lite smet..
för att bli Bread & Butter-pudding.
Päronhalvor i sockerlag med vitt vin som fick bli topping på en pärontarte.
Avslutningsvis som vanligt en bit chokladkaka med dulce de lechekräm.
Tjo!
My god dude, all this looks AWESOME! I want want waaaant :)
SvaraRaderaDu får lämna mackor-till-lunch-landet ;)
SvaraRadera