Pga av sjukdom har det blivit lite dåligt med uppdateringar på sistone. Hösten är här och med den alla bakterier :)
Jobbet har dragit igång och med det en hel del catering. Man försöker vara aktiv med kameran, men glömmer helt enkelt i stridens hetta. Lite har man fått med iaf.
Souvlaki!
Skön buffé @ Food.
Påbörjan av banandessert. Karamell, banan, lönnsirap, vanilj, smör, liiite salt. Namnam!!
Skaldjurssallad.
Lantpaté på mörkt bröd och tranbärschutney.
Karamelliserade bananer, dulce de leche-kräm, chokladtoffee, hasselnötspraline grovt krossad.
Ny leksak för i år :)
En av två favoritgrejer att göra i ett kök. Skala rotselleri med Victorinox. Iz nize.
Fina färger.
Fina frukostmackor (egg n' bacon).
Äppelpaj med choklad.
Överbliven ddl-kräm och chokladtoffee fick tyvärr bli till en monsterkaka med hasselnötsbotten, hallon, blåbär. Den räckte och blev över åt 20 pers.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar