Pga av sjukdom har det blivit lite dåligt med uppdateringar på sistone. Hösten är här och med den alla bakterier :)
Jobbet har dragit igång och med det en hel del catering. Man försöker vara aktiv med kameran, men glömmer helt enkelt i stridens hetta. Lite har man fått med iaf. 
Souvlaki! 
Skön buffé @ Food. 
Påbörjan av banandessert. Karamell, banan, lönnsirap, vanilj, smör, liiite salt. Namnam!!
Skaldjurssallad.  
Lantpaté på mörkt bröd och tranbärschutney.  
Karamelliserade bananer, dulce de leche-kräm, chokladtoffee, hasselnötspraline grovt krossad.   
Ny leksak för i år :) 
En av två favoritgrejer att göra i ett kök. Skala rotselleri med Victorinox. Iz nize. 
Fina färger.  
Fina frukostmackor (egg n' bacon). 
Äppelpaj med choklad.  
Överbliven ddl-kräm och chokladtoffee fick tyvärr bli till en monsterkaka med hasselnötsbotten, hallon, blåbär. Den räckte och blev över åt 20 pers.
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar