Fick lite feeling häromdagen. Styckade upp en kyckling och körde en dubbelpanering. 1. Mjöl 2. Vispat ägg 3. panko och en del fint riven hårdlagrad prästost och lite salt och peppar. Körde in den i ugnen och fick ösa med lite olja/smör 2ggr för att den inte skulle bli så torr. HELVETE vad gott det blev!!! Körde ihop en aioli lite pasta och en fet salad. Var så gott att vi var tvungna att dricka rödvin till, på en söndag. Panko är ju grymt för panering och med osten på det...himmelriket
Frääsht. Panko tar upp mindre fett och är därmed naturligt frasigare. Prova ha i lite torkade kryddor i också, typ timjan, oregano, paprika, curry osv. Iz nize suprize :)
Fick lite feeling häromdagen. Styckade upp en kyckling och körde en dubbelpanering. 1. Mjöl 2. Vispat ägg 3. panko och en del fint riven hårdlagrad prästost och lite salt och peppar.
SvaraRaderaKörde in den i ugnen och fick ösa med lite olja/smör 2ggr för att den inte skulle bli så torr. HELVETE vad gott det blev!!! Körde ihop en aioli lite pasta och en fet salad. Var så gott att vi var tvungna att dricka rödvin till, på en söndag. Panko är ju grymt för panering och med osten på det...himmelriket
Frääsht. Panko tar upp mindre fett och är därmed naturligt frasigare. Prova ha i lite torkade kryddor i också, typ timjan, oregano, paprika, curry osv. Iz nize suprize :)
SvaraRadera