Rosésallad, endíve, vårlök, paprika, fänkål, zucchini, aubergine. Pang allt på grillen och sedan ner i olivolja, vitlök, citronzest+saft osv. Har blivit lite utav sommarens klassiker men det är ju så gott!!
Rustikt!
Salsiccian var förkokt i vitt vin mm.Lammkebaben förbakades lite i ugnen så att det skulle bli lättare att grilla.
Lite hängmörad (fick hänga i kylen typ 3 dagar) entrecôte.
Värmehållning efter grillning.
Grillades på hög värme och mot slutet penslade jag med rödvinssky som fick karamelliseras lite innan köttet fick vila.
Körde lite Jamie Oliver med uppdelningen av bitarna. Varje skiva har en stor rund bit, en lite mindre och en typ flärp, alla med olika texturer. Rätt intressant sätt att skära upp entrecôte.
Lite mer tillbehör serverades på bordet. Hann såklart inte med att fota då hungern satte in. Känns lite vemodigt nu, det var början av sommaren och nu känns det som om den håller på att ta slut. :(
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar