torsdag 18 augusti 2011

Cesarsallad.. typ.

Jag satt och tittade på australiensiska Top Chef ett tag sedan. Det som brukar vara ganska underhållande chockade mig med en VÄLDIGT tråkig version av cesarsallad som de ägnade alldeles för lång tid på. Jag blev irriterad och samtidigt lite sugen på att göra en sallad.


Bacon, kyckling, levain och lite grönsaker.


En grej som fastnade från det annars skittråkiga inslaget var att hon rostade baconet med lönnsirap, så det testades här. Man lär sig något varje dag :)


Bröd, olivolja, salt, peppar, krossad vitlöksklyfta som rostades i ugn.


Lite blanchering.


Romanen revs och sköljdes.


Snabbmarinad av kyckling med soya, riven vitlök, riven ingefära, grön srirasha och sesamolja.


Hade lite cesardressing i frysen som jag provade att tina. Det gick inte bra, men wahevva lite sprucken bara, det blandas ändå i magen :)


Vax, skär och haricotvertes-bönor, broccoli, lite sallad.


Lök, gurka, tomat, nektarin.


Krutonger, parmesan, bacon, perfect eggs.


På med kyckling och dressing. Det var ju väldigt gott. Och mycket. Man kan liksom inte få nog av krutonger och gottgott. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar