Igår grillades det. Här är lite bilder.
Vaniljpicklade coctailtomater.
Fina fläskkotletter (inte lika fina som de här såklart). Svålen skårades och rimmades.
Then we jerk it man! Pga av gästdecimering så valde jag att inte ta med dessa utan de fick åka in i frysen i väntan på bättre tillfälle.
Istället kom proteinet från en fin flank. Den rubbades med mortlad fänkålfrö, korianderfrö, spiskummin, oregano, timjan, rosmarin mm. Just straight on the baaarbee!
Centimetertjocka skivor bakpotatis grillades och penslades allt eftersom med en blandning av olivolja, smör, salt och peppar. Penseln var persilja och timjan uppbunden. Mad flavour.
Jalapeños fyllda med cheddarost fick gå på när det var rätt hög värme. Det var bra jävla tryck i dom, men så goda!!
Flanken grillades och vilade i folie i ca 5-10 min innan den kuttades upp. Perfekt rosa.
Den fick åka i en chimmichurri som hade fått bli lite halvljummen. All köttsaft och syran och sötman från chimmin blev till en fräsch jävla röra.
GRATTIS ELLEN!!!!!
Smakade mumma ska jag säga! Råkade gå förbi o tjyvåt lite utan att kocken märkte nåt..hehehe
SvaraRaderagrattis-grattis till ellen!!!
SvaraRaderaHelvete vad gott det där såg ut!
SvaraRadera